Directe betaling

Mini-boerderij

Kom en ontdek de dieren van de mini-boerderij

Kom tijdens uw verblijf onze dieren ontmoeten in onze mini-pedagogische boerderij die direct naast de Stallen Domaine d’Inly ligt.

U maakt kennis met onze geiten, onze Ouessant-schapen, onze kippen, onze ganzen, onze varkens, onze eenden, …
Een zeer aangenaam moment om delen met familie.

Onze 3 biggetjes genaamd banban, lolly en pumba zullen blij zijn je te ontmoeten. Maak je geen zorgen, hun houten huis is zeer solide en zal niet wegvliegen.
Iets verder van de miniboerderij, verscholen tussen de pony’s in de stallen, zie je onze ezel Félicie.

Er is een cursus om u te helpen al onze dieren te ontdekken, met educatieve bladen op elke behuizing om meer te weten te komen over elk van de soorten die aanwezig zijn in de miniboerderij.

Het kan zijn dat je op bepaalde momenten van de dag onze vluchtige soorten niet kunt zien, omdat ze soms loslopen maar overdag altijd terugkomen.

Maar wees gerust onze geiten zullen er zijn om u te vermaken. Ze geven je graag een privéshow op hun podium.

Informatie

Voor uw aankomst informeren wij u bij de miniboerderij dat het verboden is om onze dieren te voeren. Ze hebben allemaal een aangepast en uitgebalanceerd dieet, daarom vragen we je om deze regel te respecteren.

NIEUW: Kiez uw platz, selectioneer de optie als u reserveert

Photos


chèvre noire Une poule du camping cochon qui dort canard huppé blanc Chèvre noire et blanche Poule blanche Tête d'une oie Une chèvre et ses chevreaux Une chèvre qui dort Les poules et le coq de la mini ferme L'abris des chèvres portrait de nos chèvres Chèvre noir et blanche Les poules