Ontdekking van de Loire-Atlantique


Ontdek Loire-AtlantiqueGuérande en zijn kwelders

Les marais salants de Guérande
Dans les remparts de Guérande

Guérande is een middeleeuwse stad, omgeven door 1,4 km stadswallen, met een internationale reputatie voor de kwaliteit van zijn zout, en verbergt nog meer schatten...

Met het label Stad van Kunst en Geschiedenis kunt u hoogte winnen door een bezoek te brengen aan de stadswallen, een duik te nemen in de Middeleeuwen tijdens middeleeuwse feesten of te wandelen door de geplaveide straten, langs de vele vakwerkhuizen en winkels met de smaak van weleer.


Het Regionaal Natuurpark van Brière

Wat is een betere manier om de moerassen van de Brière te ontdekken dan een ritje per schuit in de moerassen van de Brière, gevolgd door een rit met een paardenkoets!

Mis het rieten huisjesdorpje Kerhinet niet of een bezoek aan de klokkentoren van Saint-Lyphard. Nadat u de kerkklokken heeft gepasseerd, geniet u van een 360° panoramisch uitzicht op de Brière, Saint-Nazaire en Guérande!


La Baule : zijn baai en zijn villa’s

La Baule is geklasseerd als een van de mooiste baaien ter wereld en verwelkomt u met verfijning.

Neem een luxe en ontspannende pauze in een van de thalassotherapiecentra, speel een spelletje sport op de Barrière International Golf Course of ga voor een (begeleide) Segway rit in het bos of op de dijk.

Profiteer van de vele restaurants langs het strand en geniet van deze baai met uw voeten in het fijne zand. Mis het nachtleven niet: sfeervolle bar, bioscopen, casino’s, enz.


Saint-Nazaire, stadshaven

Duizend poorten! Op weg naar Saint-Nazaire treedt u in de voetsporen van Kuifje op zoek naar professor Tournesol en ontdekt u deze stad die twee keer in een eeuw is gebouwd.

Kom het mysterie van de onderzeeërs ontrafelen door een bezoek te brengen aan de Swordfish, de geheimen van de scheepsbouw op de scheepswerven en ga aan boord van de Escal’ Atlantique een cruise maken.

Saint-Nazaire is ook 90 jaar passie voor de luchtvaart met Airbus die u ook kunt bezoeken.

40mn rijden / 40km


De prestigieuze stad Nantes

Les activités des alentours, l’éléphant de Nantes

Modern en rijk aan erfgoed, Nantes zal u weten te verleiden!
Op het programma: grote lanen en herenhuizen van de 17e en 18e, middeleeuws kasteel en gotische kathedraal of theater, prachtige pleinen, en vele andere!

Mis een van de beroemdste attracties in Nantes niet. Een omweg op het eiland is een must om de majestueuze olifant, een 12 meter hoge machine, te ontdekken!

NIEUW: Kiez uw platz, selectioneer de optie als u reserveert

Photos


Chaumière brieronne Nantes bord de Loire
Ons standaard aanbod verhuur geeft u toegang tot alle comfort die u nodig heeft voor een aangename vakantie tegen een zeer betaalbare prijs. Onze standaard accommodaties zijn niet voorzien van televisie.
Het huurassortiment Confort biedt een nette en warme inrichting om vriendelijke momenten met het gezin te delen. Functioneel, in zijn structuur, het heeft een maximum aan ruimtes, terwijl je geniet van de essentie als thuis. Het overdekte terras biedt prachtige sterrenavonden.
Dit superieure kwaliteitsassortiment, geplaatst op een prachtige locatie, garandeert u meer ruimte in een trendy en luxe interieur. De lay-out van de Premium stelt u in staat om een andere ervaring te beleven. De aanvullende apparatuur: de vaatwasser, de stofzuiger en de magnetrongrill, vergemakkelijken uw verblijf.
Een onvergetelijke vakantie in een prestigieuze stacaravan. De woonkamer met een luchtige en moderne inrichting geeft de voorkeur aan de ontsnapping tijdens uw verblijf. De woonkamer / tv is omgebouwd tot een kookeiland uitgerust en functioneel. Wifi-pakket aangeboden. De omvang van de plot stelt u in staat momenten van absoluut welzijn te bieden in de privé-jacuzzi.
VIP
Het assortiment is gegarandeerd met VIP, met de opgemaakte bedden bij aankomst en de eindschoonmaak, om nog maar te zwijgen over het huis van de kit.
Een alternatief voor de tent of stacaravan: een atypisch bereik in pure staat. In de buurt van de vijver of in het midden van het dennenbos, zullen onze accommodaties u vullen met hun originaliteit. Moeilijk, gedeeltelijk canvas of op palen, u zult een verrassend verblijf doorbrengen.
Onze camping biedt accommodatie aangepast aan mensen met beperkte mobiliteit of gehandicapten. Voor uw comfort heeft deze stacaravan grote circulatieruimtes, een volledig uitgeruste doucheruimte om aan uw behoeften te voldoen en een oprit voor gemakkelijke toegang.
PMR
Kom en ontdek onze villa van 110 m² met privé-spa voor 10 personen op 200 meter van de camping. U zult in alle rust van uw vakantie kunnen genieten, maar toch volledige toegang hebben tot de diensten en activiteiten van de camping.

Back to Top

Brochure

brochure du camping

Brochure campings CAPA

Brochure campings CAPA

Plan du camping

plan du camping

Conditions de réservations

camping domaine Inly conditions reservations