Directe betaling

Onze partners

Lees hier meer over onze partners!

Profiteer van voorkeurstarieven voor uw bezoeken aan de Loire-Atlantique en Morbihan!

Oceanarium Le Croisic

45 minuten met de auto

Ontdek meer dan 4.000 zeedieren (haaien, roggen, tropische vissen, kwallen, etc.). Bewonder de schoonheid en diversiteit van het onderwaterleven en leer meer over de oceanen en hun bewoners.

Wildpark Branféré

25 minuten met de auto

Ontmoet meer dan 1200 dieren! Van giraffen en tijgers tot apen en papegaaien, ontdek de diversiteit aan wilde dieren uit vijf continenten. Gegarandeerd een onvergetelijke dag!

Les Vedettes jaunes

12 minuten met de auto

Vaar over de rivier van de hertogen van Bretagne, ook wel bekend als de Vilaine! Leer aan boord van een comfortabele gele boot meer over de eilanden en dorpjes langs de rivier. Voor elk wat wils!

Terre de sel

30 minuten met de auto

Kom en ontdek alle geheimen van hoe het zout van Guérande wordt gemaakt, en maak een rondleiding door de zoutmoerassen met natuurgidsen die gepassioneerd zijn door het beroep van zoutzieder! Leer alles over de geschiedenis van zout!

La faune Briéronne

28 minuten met de auto

Maak een ritje in een paardenkoets of boot en ontdek de bijzondere flora en fauna van dit wilde moerasgebied. Laat je leiden door het enthousiaste commentaar van de bootsmannen en observeer de vogels, amfibieën, enz.

Navix

45 minuten met de auto

Kies uw cruise! Belle-île-en-Mer, Houat, Hoëdic en de eilanden van de Golf van Morbihan... Navix biedt begeleide cruises en boottochten om de natuurlijke en culturele rijkdommen van de streek te ontdekken.

Saint-Nazaire Renversante

50 minuten met de auto

Saint-Nazaire Renversante biedt unieke en verrassende rondleidingen: de Atlantische scheepswerven, Airbus Atlantic, de Grand Port Maritime... en niet te vergeten de ontdekkingscruises en natuuruitstapjes in de Brière.

Planète Sauvage

1h20 met de auto

Ontmoet meer dan 1000 dieren in semi-vrijheid in een beschermde natuurlijke omgeving. Verken de verschillende werelden van het park met de auto of te voet en observeer fascinerende diersoorten van over de hele wereld.

Au fil des eaux

13 minuten met de auto

Maak een kano-, kajak- of motorboottocht en ontdek de Vilaine en zijn prachtige landschappen. Verken het pittoreske stadje La Roche-Bernard, observeer de plaatselijke flora en fauna en geniet van een moment van ontspanning met familie en vrienden.

NIEUW: Kiez uw platz, selectioneer de optie als u reserveert

Photos


Vedettes Jaunes sur la Vilaine Navix