Directe betaling

In een omgeving midden in de natuur en op slechts 2 km van de zee, nodigt Domaine d’Inly u uit om een ​​onvergetelijke vakantie te komen beleven dankzij deze aquatische ruimte van 5000m²
Onze verschillende zwembaden zijn allemaal verwarmd om u een duik op de juiste temperatuur te garanderen

Aquatisch gebied indoor

Kom en ontdek de inlyquatique, deze uitzonderlijke waterruimte, in de stad Penestin in Morbihan. De koepel is verwarmd en biedt u een oppervlakte van 1500m² zwemgedeelte. In Bretagne is het zelfs bij regenachtig weer ideaal om plezier te hebben.

1500m² waterspeeltuin

Binnenin vind je niet minder dan 6 spannende glijbanen zoals een pentaglide of buisglijbanen, maar de meest indrukwekkende is onze Space Shuttle" boeiglijbaan, uniek in Europa.

Voor jonge kinderen is er een ruimte met een kleine glijbaan aan hen gewijd. Laat ze de geneugten van het water ontdekken en geniet samen met hen van dit prachtige overdekte waterpark.

Om volop te genieten van een ontspannende vakantie, gaat u lekker liggen in onze hydromassagebanken en laat u zich masseren door de jets en bubbels die eruit springen. Het ontspannende effect is onmiddellijk. U vindt er ook een bubbelbad en een ruimte met krachtige jets om met name de rugspieren te ontspannen.

Net zoals het openluchtwaterpark ons binnenzwembad een stroomrivier heeft, is het heerlijk om je te laten wiegen en te flaneren door deze waterstroom.

L’espace aquatique intérieur du Domaine d’Inly

In praktijk

Het overdekte waterpark is elke dag geopend van de opening tot de sluiting van de camping.

April tot juni & september: 10u tot 19u
Juli & Augustus: 10u tot 20u

Toegang gereserveerd voor mensen die op de camping verblijven, gekleed in een kort zwempak
en verplichte armband, zwemshorts verboden

NIEUW: Kiez uw platz, selectioneer de optie als u reserveert

Photos


toboggans de l'espace aquatique pentaglisse de la piscine intérieure espace aquatique intérieur Toboggans de la piscine couverte le dôme grand espace aquatique couvert arrivée du toboggan à bouées arrivée des toboggans à sensation l'espace aquatique intérieur arrivée des toboggans intérieurs