Activiteiten en animaties


Kinderanimatie op Domaine d’Inly

Ons animatieteam staat ook voor u klaar: miniclub, tienerclub, sportactiviteiten, feesten ... Er is iets voor alle leeftijden en alle smaken!


De Capi-Club

Begeleid door onze mascotte Capi en de animatoren worden ze in een speels universum voortgestuwd!

Op het programma: Olympische Spelen, schattenjachten, ambachten, choreografieën, creatieve workshops... Maar ook voorstellingen!

Les bambins en mode hawaïen
Les princesses du club enfant

De Capi club in de praktijk :
Het is gratis en elke Franse schoolvakantie (april, juli/augustus)!
Buiten de schoolvakanties is de Capi Club gesloten.

In juli en augustus vinden de activiteiten plaats van maandag tot en met vrijdag.
Inschrijvingen direct bij de club.

Alleen kinderen ouder dan 4 jaar kunnen aan de activiteiten deelnemen.
Er zijn twee leeftijdsgroepen: 4 tot 6 jaar oud en 7 tot 10 jaar oud.


De Tienerclub

Tieners kunnen onder begeleiding van onze animatoren deelnemen aan tal van activiteiten: sporttoernooien, schilder- en watergevechten, Bubble Foot, Arc Attack, strandtochten...

Epreuve de tir à la corde
Le club des adolesents

De Tienerclub in de praktijk :

Gratis en alleen in juli/augustus.

De activiteiten vinden plaats van maandag tot en met vrijdag.
Registratie rechtstreeks bij de animatoren.

Ook daar zijn twee leeftijdsgroepen: 11 tot 13 jaar oud en 14 tot 18 jaar oud.


Volwassen activiteiten en avonden

Ons animatieteam biedt u verschillende sportactiviteiten aan tijdens de schoolvakanties: Aquaform, Muscle Awakening, Step, Cardio boksen, en natuurlijk vele sportieve en/of leuke toernooien...
Tijdens het hoogseizoen zal het team van Domaine d’Inly met u delen in geanimeerde avonden, aperitiefspelletjes en de beroemde dans van de camping!
Op het programma: concerten, goochelaars, shows, lotto, dansavonden... en nog vele andere verrassingen staan op het programma!

Ontmoet elkaar in de bar / het restaurant om uw beste avonden samen te delen!

NIEUW: Kiez uw platz, selectioneer de optie als u reserveert

Photos


Ons standaard aanbod verhuur geeft u toegang tot alle comfort die u nodig heeft voor een aangename vakantie tegen een zeer betaalbare prijs. Onze standaard accommodaties zijn niet voorzien van televisie.
Het huurassortiment Confort biedt een nette en warme inrichting om vriendelijke momenten met het gezin te delen. Functioneel, in zijn structuur, het heeft een maximum aan ruimtes, terwijl je geniet van de essentie als thuis. Het overdekte terras biedt prachtige sterrenavonden.
Dit superieure kwaliteitsassortiment, geplaatst op een prachtige locatie, garandeert u meer ruimte in een trendy en luxe interieur. De lay-out van de Premium stelt u in staat om een andere ervaring te beleven. De aanvullende apparatuur: de vaatwasser, de stofzuiger en de magnetrongrill, vergemakkelijken uw verblijf.
Een onvergetelijke vakantie in een prestigieuze stacaravan. De woonkamer met een luchtige en moderne inrichting geeft de voorkeur aan de ontsnapping tijdens uw verblijf. De woonkamer / tv is omgebouwd tot een kookeiland uitgerust en functioneel. Wifi-pakket aangeboden. De omvang van de plot stelt u in staat momenten van absoluut welzijn te bieden in de privé-jacuzzi.
VIP
Het assortiment is gegarandeerd met VIP, met de opgemaakte bedden bij aankomst en de eindschoonmaak, om nog maar te zwijgen over het huis van de kit.
Een alternatief voor de tent of stacaravan: een atypisch bereik in pure staat. In de buurt van de vijver of in het midden van het dennenbos, zullen onze accommodaties u vullen met hun originaliteit. Moeilijk, gedeeltelijk canvas of op palen, u zult een verrassend verblijf doorbrengen.
Onze camping biedt accommodatie aangepast aan mensen met beperkte mobiliteit of gehandicapten. Voor uw comfort heeft deze stacaravan grote circulatieruimtes, een volledig uitgeruste doucheruimte om aan uw behoeften te voldoen en een oprit voor gemakkelijke toegang.
PMR
Kom en ontdek onze villa van 110 m² met privé-spa voor 10 personen op 200 meter van de camping. U zult in alle rust van uw vakantie kunnen genieten, maar toch volledige toegang hebben tot de diensten en activiteiten van de camping.

Back to Top

Brochure

brochure du camping

Brochure campings CAPA

Brochure campings CAPA

Plan du camping

plan du camping

Conditions de réservations

camping domaine Inly conditions reservations