De paardrijschool

De Inly Stables

Balade entre mer et forêt 1H
Cours d’initiation

Wil je gaan paardrijden in Bretagne ?

Ontdek onze manege!

Kom het paardrijden ontdekken of verbeter uw vaardigheden dankzij een lesmethode die aangepast is aan de leeftijd en de motivatie van elke persoon.
We wachten op u in een familiale sfeer, waar uitwisselingen en delen uw plezier zullen voeden.

Balade à poney au domaine d’inly
Balade d’1 heure dans les marais et forêts
Centre équestre du domaine d’Inly

Deze activiteit, die nog steeds exclusief is op een camping, is een groot succes bij zowel kinderen als volwassenen.

Onze instructeur brengt haar passie voor de relatie met het paard over en geeft in alle veiligheid les met grote professionaliteit.

Registratie en informatie ter plaatse, van onze instructeur.

Open in juli en augustus. Buiten de schoolvakanties alleen open in het weekend.

NIEUW: Kiez uw platz, selectioneer de optie als u reserveert

Photos


Les poneys du Domaine d'Inly Pony-Games Cours shetland Equifun Balade shetland
Ons standaard aanbod verhuur geeft u toegang tot alle comfort die u nodig heeft voor een aangename vakantie tegen een zeer betaalbare prijs. Onze standaard accommodaties zijn niet voorzien van televisie.
Het huurassortiment Confort biedt een nette en warme inrichting om vriendelijke momenten met het gezin te delen. Functioneel, in zijn structuur, het heeft een maximum aan ruimtes, terwijl je geniet van de essentie als thuis. Het overdekte terras biedt prachtige sterrenavonden.
Dit superieure kwaliteitsassortiment, geplaatst op een prachtige locatie, garandeert u meer ruimte in een trendy en luxe interieur. De lay-out van de Premium stelt u in staat om een andere ervaring te beleven. De aanvullende apparatuur: de vaatwasser, de stofzuiger en de magnetrongrill, vergemakkelijken uw verblijf.
Een onvergetelijke vakantie in een prestigieuze stacaravan. De woonkamer met een luchtige en moderne inrichting geeft de voorkeur aan de ontsnapping tijdens uw verblijf. De woonkamer / tv is omgebouwd tot een kookeiland uitgerust en functioneel. Wifi-pakket aangeboden. De omvang van de plot stelt u in staat momenten van absoluut welzijn te bieden in de privé-jacuzzi.
VIP
Het assortiment is gegarandeerd met VIP, met de opgemaakte bedden bij aankomst en de eindschoonmaak, om nog maar te zwijgen over het huis van de kit.
Een alternatief voor de tent of stacaravan: een atypisch bereik in pure staat. In de buurt van de vijver of in het midden van het dennenbos, zullen onze accommodaties u vullen met hun originaliteit. Moeilijk, gedeeltelijk canvas of op palen, u zult een verrassend verblijf doorbrengen.
Onze camping biedt accommodatie aangepast aan mensen met beperkte mobiliteit of gehandicapten. Voor uw comfort heeft deze stacaravan grote circulatieruimtes, een volledig uitgeruste doucheruimte om aan uw behoeften te voldoen en een oprit voor gemakkelijke toegang.
PMR
Kom en ontdek onze villa van 110 m² met privé-spa voor 10 personen op 200 meter van de camping. U zult in alle rust van uw vakantie kunnen genieten, maar toch volledige toegang hebben tot de diensten en activiteiten van de camping.

Back to Top

Brochure

brochure du camping

Brochure campings CAPA

Brochure campings CAPA

Plan du camping

plan du camping

Conditions de réservations

camping domaine Inly conditions reservations