Pénestin


Pénestin, gezien door het Domaine d’Inly


Strand... Kies uw strand tussen de 25 km kusten van Pénestin, volgens uw wensen:
zwemmen, vissen te voet, kitesurfen, windsurfen, ontdekkingen van de tweede wereldoorlog...
Ontdek de kust te voet of met een parapente vanaf het strand van de Mine d’Or !
Het strand ligt op minder dan 2 km van de camping en is geclassificeerd als een geologische site en heeft kliffen met buitengewone kleuren.


Vissen te voet

Bezoek de haven van Trehiguier...
Gespecialiseerd in de cultuur van de Bouchot mosselen, herbergt de haven een oude vuurtoren die nu gerehabiliteerd is als museum. In het Maison de la mytiliculture ontdekt u de geschiedenis van de mosselcultuur in de stad.

Ontdek de mosselen van Bouchot de Pénestin...
Bij eb maakt de zee plaats voor haar vreemde stukken hout die allemaal in de rij staan. De amateurs van het vissen te voet zullen niet nalaten de site van de Pointe du Bile te ontdekken.

A 3km du camping

Te voet of op de fiets

Te voet of op de fiets...
Ga op ontdekkingsreis naar Pénestin. Te voet of op de fiets vindt u vele paden om te wandelen.

Mis het kustpad niet dat langs de hele kustlijn loopt. Van de haven van Tréhiguier tot de Pointe du Bile, langs het strand van La Source, La Mine d’Or of de jachthaven van Poudrantais.

Een kaart van de fietspaden die vanaf de camping vertrekken is gratis verkrijgbaar bij de receptie. Aarzel niet om het te vragen!

Voor meer informatie, aarzel niet om contact op te nemen met de Touristische Dienst van Pénestin


Huur uw fietsen bij de receptie van de camping.
Er wordt een borg van 100€ per fiets gevraagd..
Sloten en helmen zijn op aanvraag verkrijgbaar.

NIEUW: Kiez uw platz, selectioneer de optie als u reserveert

Photos


Pénestin Plage de Poudrantais - Ecole de voile Pointe du Bile - Bouchots Plage de la Mine d'Or
Ons standaard aanbod verhuur geeft u toegang tot alle comfort die u nodig heeft voor een aangename vakantie tegen een zeer betaalbare prijs. Onze standaard accommodaties zijn niet voorzien van televisie.
Het huurassortiment Confort biedt een nette en warme inrichting om vriendelijke momenten met het gezin te delen. Functioneel, in zijn structuur, het heeft een maximum aan ruimtes, terwijl je geniet van de essentie als thuis. Het overdekte terras biedt prachtige sterrenavonden.
Dit superieure kwaliteitsassortiment, geplaatst op een prachtige locatie, garandeert u meer ruimte in een trendy en luxe interieur. De lay-out van de Premium stelt u in staat om een andere ervaring te beleven. De aanvullende apparatuur: de vaatwasser, de stofzuiger en de magnetrongrill, vergemakkelijken uw verblijf.
Een onvergetelijke vakantie in een prestigieuze stacaravan. De woonkamer met een luchtige en moderne inrichting geeft de voorkeur aan de ontsnapping tijdens uw verblijf. De woonkamer / tv is omgebouwd tot een kookeiland uitgerust en functioneel. Wifi-pakket aangeboden. De omvang van de plot stelt u in staat momenten van absoluut welzijn te bieden in de privé-jacuzzi.
VIP
Het assortiment is gegarandeerd met VIP, met de opgemaakte bedden bij aankomst en de eindschoonmaak, om nog maar te zwijgen over het huis van de kit.
Een alternatief voor de tent of stacaravan: een atypisch bereik in pure staat. In de buurt van de vijver of in het midden van het dennenbos, zullen onze accommodaties u vullen met hun originaliteit. Moeilijk, gedeeltelijk canvas of op palen, u zult een verrassend verblijf doorbrengen.
Onze camping biedt accommodatie aangepast aan mensen met beperkte mobiliteit of gehandicapten. Voor uw comfort heeft deze stacaravan grote circulatieruimtes, een volledig uitgeruste doucheruimte om aan uw behoeften te voldoen en een oprit voor gemakkelijke toegang.
PMR
Kom en ontdek onze villa van 110 m² met privé-spa voor 10 personen op 200 meter van de camping. U zult in alle rust van uw vakantie kunnen genieten, maar toch volledige toegang hebben tot de diensten en activiteiten van de camping.

Back to Top

Brochure

brochure du camping

Brochure campings CAPA

Brochure campings CAPA

Plan du camping

plan du camping

Conditions de réservations

camping domaine Inly conditions reservations