Nederlands

Welkom op de camping Domaine d’Inly

Camping 5 sterren in Morbihan in Zuid Bretagne, de Domaine d’Inly welkomst u op minder dan 2km van de stranden van het atlantische ozean en het zentrum van Pénestin.

Nieuw in

Een totaal nieuw overdekt aquatic park van 1500m² voor het hele familie. Op de programmatie: bubblebad, massagestoelen, rivier met stroming, glijbaan en nog meer... Openning in zomer .

Verbetering van de bar/restaurant dat is nu open op de spectakelruimte.

Bezoek ons Family Club, een klein hemel plaats voor families. Dit mini-dorp is speciaal bestatet voor families met jonge kinderen: private spelplaatsen, rustig en flashy kleuren. logo

Camping Domaine d’Inly

- voor onverstoord vakanties met ons service totaal comfort

- voor sport vakanties, wandel- en fietswegen beginnen direkt bij de camping en brengen u tot naar het strand, door het staad zentrum tot naar de moeras

- voor aquatische vakanties met ons meerdere zwembaden: openlucht of overdekt, een hele bereik van beheitzte

- voor cocooning vakanties, in ons wellness-center.

- voor entdekkingvolle vakanties, bezoek Guérande en de zout moeras, La Baule en Pornic voor zijn balneotherapy, een overal, Pénestin en de mosselkwijkerijen

Accomodatie:Retour ligne automatique

De Camping Domaine d’Inly biedt u een large range van accomodaties voor alle behoefte en budget:

- mobil- home

- bijzondere accomodaties: Safari tenten...

Voor het best comfort zijn alle onze accomaties met terras

Campeerplaatsen:

mobil-home camping domaine d’inly

De Camping domaine d’Inly biedt ook campeerplaatsen tussen 80m² en 130m² op een natuurrijk en 16ha groot parc

NIEUW: Kiez uw platz, selectioneer de optie als u reserveert
Het huurassortiment Confort biedt een nette en warme inrichting om vriendelijke momenten met het gezin te delen. Functioneel, in zijn structuur, het heeft een maximum aan ruimtes, terwijl je geniet van de essentie als thuis. Het overdekte terras biedt prachtige sterrenavonden.
Dit superieure kwaliteitsassortiment, geplaatst op een prachtige locatie, garandeert u meer ruimte in een trendy en luxe interieur. De lay-out van de Premium stelt u in staat om een andere ervaring te beleven. De aanvullende apparatuur: de vaatwasser, de stofzuiger en de magnetrongrill, vergemakkelijken uw verblijf.
Een onvergetelijke vakantie in een prestigieuze stacaravan. De woonkamer met een luchtige en moderne inrichting geeft de voorkeur aan de ontsnapping tijdens uw verblijf. De woonkamer / tv is omgebouwd tot een kookeiland uitgerust en functioneel. Wifi-pakket aangeboden. De omvang van de plot stelt u in staat momenten van absoluut welzijn te bieden in de privé-jacuzzi.
VIP
Het assortiment is gegarandeerd met VIP, met de opgemaakte bedden bij aankomst en de eindschoonmaak, om nog maar te zwijgen over het huis van de kit.
Een alternatief voor de tent of stacaravan: een atypisch bereik in pure staat. In de buurt van de vijver of in het midden van het dennenbos, zullen onze accommodaties u vullen met hun originaliteit. Moeilijk, gedeeltelijk canvas of op palen, u zult een verrassend verblijf doorbrengen.

Back to Top

Brochure

brochure du camping

Brochure campings CAPA

Brochure campings CAPA

Plan du camping

plan du camping

Conditions de réservations

camping domaine Inly conditions reservations