Directe betaling

In een omgeving midden in de natuur en op slechts 2 km van de zee, nodigt Domaine d’Inly u uit om een ​​onvergetelijke vakantie te komen beleven dankzij deze aquatische ruimte van 5000m²
Onze verschillende zwembaden zijn allemaal verwarmd om u een duik op de juiste temperatuur te garanderen

Het watergebied

Het Domaine d’Inly biedt u een verwarmd buitenwaterpark van meer dan 3500m². Het wordt een echte speeltuin voor alle generaties.

Waterpark buiten

Voor de meer avontuurlijke, durf onze wilde rivier het hoofd te bieden en laat u glijden in een chaotisch parcours voortgestuwd door een zeer sterke stroming.
Onze rodelbanen zullen je ook spannend maken, dus ga er op volle snelheid naar toe.
En als je nog een beetje energie over hebt, kom dan naar de brekende golven van our wave pool.

Rijmt vakantie voor jou met ontspanning? Dus kom en ontdek onze giant hot tub en laat de spanningen van het dagelijks leven los tijdens uw verblijf. Daarvoor is niets beter dan een goed warm bubbelbad met waterstralen om de druk te verminderen en plezier te hebben.

Als je wilt genieten van de heerlijke zon die Bretagne je biedt en je kleurtje wilt oppoetsen, dan hoef je alleen maar te gaan liggen op de vele ligstoelen rond het zwembad.

Ons openluchtwaterpark heeft ook een groot zwembad, ideaal om in te zwemmen. Bovendien ontdekt u rond onze grote whirlpool een current river veel zachter dan de wilde rivier.

In praktijk

Ons openluchtwaterpark is geopend van half mei tot half september, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Kunnen tot juni & september: 10u tot 19u
Juli & Augustus: 10u tot 20u

Toegang gereserveerd voor mensen die op de camping verblijven, gekleed in een kort zwempak
en verplichte armband, zwemshorts verboden

NIEUW: Kiez uw platz, selectioneer de optie als u reserveert

Photos


Arrivée du space shuttle piscine à vagues la rivière sauvage la piscine à vagues vue aérienne espace aquatique extérieur espace aquatique extérieur arrivée des toboggans extérieurs Bain à remous extérieur la piscine à vagues espace pour bronzer avec transats la rivière sauvage