Ontdekking van Morbihan


Ontdek Morbihan in het zuiden van BretagneLa Roche-Bernard en het estuarium van de Vilaine

Op slechts 10 minuten van Pénestin is La Roche Bernard een ontmoetingsplaats voor de zee- en riviervaart in het hart van de Vilaine. De haven biedt plaats aan meer dan 500 boten.

De stad werd gesticht door de Vikingen rond 919: de geschiedenis van de stad is te lezen in de oude wijk, aan de haven, in het kasteel... Er zijn zoveel schatten te ontdekken!

Kom en duik in de geschiedenis en ga terug in de tijd naar de tijd van de baronnen en de zeemacht!


Het handwerkdorp Rochefort-en-Terre

Cité de caractère à Rochefort en Terre

Ontdek dit niet te missen dorp in Zuid-Bretagne, een prachtige Kleine Stad van Karakter, verkozen tot het favoriete dorp van de Fransen in 2016.

Van het kasteel tot de oude stenen huizen, dit dorp zal u bekoren met zijn vele ateliers van ambachtslieden, maar ook met zijn delicatessen...

Op 35mn van de weg / 40 km


Branféré Dierenpark

Met zijn watervallen, zijn uitgestrekte weiden, zijn eilanden en zijn onderhout biedt het park op 40 hectare een enorme ruimte van vrijheid aan de vele diersoorten die er leven: Niger giraffe, maki catta, Paradijskraan, tamarinde, manenwolf, rode panda, hyacint ara...

Een parcours om plezier te hebben, te ontspannen en nieuwe sensaties te ontdekken: observeer de dieren in alle vrijheid en in alle veiligheid op enkele meters hoogte tussen de bomen van Branféré. Avontuur binnen ieders bereik.

Vogelshow en vele animaties van april tot eind september. Catering ter plaatse.
Branféré, een uitzonderlijke ontmoetingsplaats tussen mens en dier, een plaats van verwondering en ontdekking gewijd aan het respect voor de natuur.

Open van februari tot november
Kaartjes tegen een voorkeurstarief bij de receptie van de camping.


Vannes en de Golf van Morbihan

Vannes, een stad van kunst en geschiedenis, heeft een prestigieus verleden dat teruggaat tot 2000 jaar met zijn kathedraal, het Musée de la Cohue, zijn stadswallen en de oude washuizen. Je kunt er met geluk naartoe lopen! De parken, het Oceanic en Tropical Aquarium kleuren uw verblijf met exotisme.

Vannes is een cultureel mekka, met een concentratie van tentoonstellingen, concerten, festivals en evenementen gedurende het hele jaar. Vannes is versierd met duizend kleuren en biedt iedereen een moment van ontspanning!

Ontdek de Golf van Morbihan

Gelegen aan de Armoricaanse Atlantische kust, de Golf van Morbihan, "kleine zee" in Bretagne, gaf zijn naam aan het departement.
Deze kleine binnenzee, afgesloten door het schiereiland Rhuys, beslaat zo’n 100 km². Een smalle doorgang, waar de stromingen hevig zijn, maakt communicatie met de oceaan mogelijk.

Volgens de legende is er één eiland per dag van het jaar, maar worden er slechts een dertigtal bewoond. Het milde, zonnige klimaat en de schoonheid van de ruige kustlijn maken de Golf van Morbihan tot een gerenommeerde toeristische bestemming.

Le Golfe du Morbihan - suite from E.Boisecq on Vimeo.


Carnac en zijn uitlijning

De 6000 jaar oude, megalithische site van Carnac is een hoge plaats in de Europese prehistorie.

Deze zo’n 3000 menhirs zijn verdeeld over 40 hectare en 4 kilometer lang volgens een architectonische indeling. Heel Carnac is een van de eerste monumentale steenarchitecturen in Europa.

De sites zijn in de winter geopend voor het publiek van 1 oktober tot 31 maart en in de zomer toegankelijk in de vorm van exclusieve rondleidingen.

NIEUW: Kiez uw platz, selectioneer de optie als u reserveert
Ons standaard aanbod verhuur geeft u toegang tot alle comfort die u nodig heeft voor een aangename vakantie tegen een zeer betaalbare prijs. Onze standaard accommodaties zijn niet voorzien van televisie.
Het huurassortiment Confort biedt een nette en warme inrichting om vriendelijke momenten met het gezin te delen. Functioneel, in zijn structuur, het heeft een maximum aan ruimtes, terwijl je geniet van de essentie als thuis. Het overdekte terras biedt prachtige sterrenavonden.
Dit superieure kwaliteitsassortiment, geplaatst op een prachtige locatie, garandeert u meer ruimte in een trendy en luxe interieur. De lay-out van de Premium stelt u in staat om een andere ervaring te beleven. De aanvullende apparatuur: de vaatwasser, de stofzuiger en de magnetrongrill, vergemakkelijken uw verblijf.
Een onvergetelijke vakantie in een prestigieuze stacaravan. De woonkamer met een luchtige en moderne inrichting geeft de voorkeur aan de ontsnapping tijdens uw verblijf. De woonkamer / tv is omgebouwd tot een kookeiland uitgerust en functioneel. Wifi-pakket aangeboden. De omvang van de plot stelt u in staat momenten van absoluut welzijn te bieden in de privé-jacuzzi.
VIP
Het assortiment is gegarandeerd met VIP, met de opgemaakte bedden bij aankomst en de eindschoonmaak, om nog maar te zwijgen over het huis van de kit.
Een alternatief voor de tent of stacaravan: een atypisch bereik in pure staat. In de buurt van de vijver of in het midden van het dennenbos, zullen onze accommodaties u vullen met hun originaliteit. Moeilijk, gedeeltelijk canvas of op palen, u zult een verrassend verblijf doorbrengen.
Onze camping biedt accommodatie aangepast aan mensen met beperkte mobiliteit of gehandicapten. Voor uw comfort heeft deze stacaravan grote circulatieruimtes, een volledig uitgeruste doucheruimte om aan uw behoeften te voldoen en een oprit voor gemakkelijke toegang.
PMR
Kom en ontdek onze villa van 110 m² met privé-spa voor 10 personen op 200 meter van de camping. U zult in alle rust van uw vakantie kunnen genieten, maar toch volledige toegang hebben tot de diensten en activiteiten van de camping.

Back to Top

Brochure

brochure du camping

Brochure campings CAPA

Brochure campings CAPA

Plan du camping

plan du camping

Conditions de réservations

camping domaine Inly conditions reservations