Aquatisch gebied

Meer dan 5000m² wateroppervlak! Mis de Inlyquatic niet: uniek tijdens het kamperen

Ontdek onze foto’s van de Inlyquatic onderaan de pagina!

Overdekte aquatische ruimte

Le dôme de l’inlyquatique

Dagelijks geopend van zaterdag 04 april tot en met zondag 20 september 2020
Complexe, volledig overdekte en verwarmde
De overdekte ruimte van 1500 m² is geopend in juli 2015 en biedt u nieuwe waterpret: 6 glijbanen, hydromassagebanken, bubbelbaden en een stromende rivier.

Aquatische buitenruimte

Elke dag geopend van half mei tot half september, afhankelijk van het weer en de technische omstandigheden.

Ons in 2018 volledig gerenoveerde zwemparadijs biedt u: reuzenglijbanen, een wilde rivier, een golfslagbad, een spa... Sensaties gegarandeerd!

Verwarmd binnenzwembad

Ouverte juillet et août uniquement

Alleen in juli en augustus geopend.


In de praktijk

April tot juni & september : van 10u00 tot 19u00
Juli & augustus: van 10:00 uur tot 20:00 uur.

Toegang gereserveerd voor mensen die op de camping verblijven, het dragen van een kort badpak en armband is verplicht, zwembroeken zijn niet toegestaan.

NIEUW: Kiez uw platz, selectioneer de optie als u reserveert

Photos


Arrivée du space shuttle piscine à vagues
Ons standaard aanbod verhuur geeft u toegang tot alle comfort die u nodig heeft voor een aangename vakantie tegen een zeer betaalbare prijs. Onze standaard accommodaties zijn niet voorzien van televisie.
Het huurassortiment Confort biedt een nette en warme inrichting om vriendelijke momenten met het gezin te delen. Functioneel, in zijn structuur, het heeft een maximum aan ruimtes, terwijl je geniet van de essentie als thuis. Het overdekte terras biedt prachtige sterrenavonden.
Dit superieure kwaliteitsassortiment, geplaatst op een prachtige locatie, garandeert u meer ruimte in een trendy en luxe interieur. De lay-out van de Premium stelt u in staat om een andere ervaring te beleven. De aanvullende apparatuur: de vaatwasser, de stofzuiger en de magnetrongrill, vergemakkelijken uw verblijf.
Een onvergetelijke vakantie in een prestigieuze stacaravan. De woonkamer met een luchtige en moderne inrichting geeft de voorkeur aan de ontsnapping tijdens uw verblijf. De woonkamer / tv is omgebouwd tot een kookeiland uitgerust en functioneel. Wifi-pakket aangeboden. De omvang van de plot stelt u in staat momenten van absoluut welzijn te bieden in de privé-jacuzzi.
VIP
Het assortiment is gegarandeerd met VIP, met de opgemaakte bedden bij aankomst en de eindschoonmaak, om nog maar te zwijgen over het huis van de kit.
Een alternatief voor de tent of stacaravan: een atypisch bereik in pure staat. In de buurt van de vijver of in het midden van het dennenbos, zullen onze accommodaties u vullen met hun originaliteit. Moeilijk, gedeeltelijk canvas of op palen, u zult een verrassend verblijf doorbrengen.
Onze camping biedt accommodatie aangepast aan mensen met beperkte mobiliteit of gehandicapten. Voor uw comfort heeft deze stacaravan grote circulatieruimtes, een volledig uitgeruste doucheruimte om aan uw behoeften te voldoen en een oprit voor gemakkelijke toegang.
PMR
Kom en ontdek onze villa van 110 m² met privé-spa voor 10 personen op 200 meter van de camping. U zult in alle rust van uw vakantie kunnen genieten, maar toch volledige toegang hebben tot de diensten en activiteiten van de camping.

Back to Top

Brochure

brochure du camping

Brochure campings CAPA

Brochure campings CAPA

Plan du camping

plan du camping

Conditions de réservations

camping domaine Inly conditions reservations