De camping

Nieuw : Betaal uw vakantie in termijnen zonder extra kosten – Bel ons voor meer info.

Presentatie:

Groot en klein genieten samen van 2000m² waterplezier in
Ons toekomstige zwemparadijs

Campingdorp Cap’a Le Domaine d’Inly**** beschikt reeds over zwembaden (binnen- èn buitenbad), een waterglijbaan en peuterbadjes, totaal zo’n 580 m² verwarmde bassins tot groot plezier van groot en klein:

Luchtfoto van het waterpark
IN PENESTIN, in ZUID BRETAGNE, in de MORBIHAN heeft u allerlei mogelijkheden om tijdens uw vakantie heerlijk te ontspannen op 5 sterrencamping Le Domaine d’Inly. Het parkachtige domein van 16 hectare biedt uiteenlopende mogelijkheden als ritjes te paard, water om te vissen, rustig bijkomen in het solarium van het waterpark etc

Tussen historische stad Vannes aan de Golf du Morbihan en de mondaine badplaats La Baule bij Guérande. Le Domaine d’Inly verwelkomt u graag in het traditionele Bretagne, volop cultuur en tradities, op nog geen 2 km van de zee (Atlantische Oceaan) en 25 km kustlijn, stranden en paden rondom Pénestin.

Luchtfoto van de camping
Luchtfoto van de camping met in de verte links de oceaan en rechts de Vilaine (rivier)

NIEUW: Kiez uw platz, selectioneer de optie als u reserveert
Het huurassortiment Confort biedt een nette en warme inrichting om vriendelijke momenten met het gezin te delen. Functioneel, in zijn structuur, het heeft een maximum aan ruimtes, terwijl je geniet van de essentie als thuis. Het overdekte terras biedt prachtige sterrenavonden.
Dit superieure kwaliteitsassortiment, geplaatst op een prachtige locatie, garandeert u meer ruimte in een trendy en luxe interieur. De lay-out van de Premium stelt u in staat om een andere ervaring te beleven. De aanvullende apparatuur: de vaatwasser, de stofzuiger en de magnetrongrill, vergemakkelijken uw verblijf.
Een onvergetelijke vakantie in een prestigieuze stacaravan. De woonkamer met een luchtige en moderne inrichting geeft de voorkeur aan de ontsnapping tijdens uw verblijf. De woonkamer / tv is omgebouwd tot een kookeiland uitgerust en functioneel. Wifi-pakket aangeboden. De omvang van de plot stelt u in staat momenten van absoluut welzijn te bieden in de privé-jacuzzi.
VIP
Het assortiment is gegarandeerd met VIP, met de opgemaakte bedden bij aankomst en de eindschoonmaak, om nog maar te zwijgen over het huis van de kit.
Een alternatief voor de tent of stacaravan: een atypisch bereik in pure staat. In de buurt van de vijver of in het midden van het dennenbos, zullen onze accommodaties u vullen met hun originaliteit. Moeilijk, gedeeltelijk canvas of op palen, u zult een verrassend verblijf doorbrengen.

Back to Top

Brochure

brochure du camping

Brochure campings CAPA

Brochure campings CAPA

Plan du camping

plan du camping

Conditions de réservations

camping domaine Inly conditions reservations