Het zwembad

Het zwemparadijs

Duik in uw vakanties!

Les différents toboggans de l'Inlyquatique {JPEG}

Het zijn in totaal 580m², na uw wens!

Openningsuren: van 10u00 tot 19u00 elke dag

Overdekt verwarmd zwembad
Geopend van 1 april tot 25 september !
130m² luxe overloopbassin met een speciale ruimte voor de kleintjes met mini-glijbaan en water-speeltoestelletjes

panoramique Inlyquatique

De buitenbaden
Geopend van half mei tot eind september (afhankelijk van de weersomstandigheden)
Peuterbad, zwembassin en glijbaan, alle baden hebben een aangename watertemperatuur van 25°C.

Toegang gelimiteerd aan gasten van de camping met dragen van het armband van de camping verpflich. Alleen strakke zwembroeken accepteerd.

piscine couverte

NIEUW: Kiez uw platz, selectioneer de optie als u reserveert

Photos


Les différents toboggans de l'Inlyquatique
Het huurassortiment Confort biedt een nette en warme inrichting om vriendelijke momenten met het gezin te delen. Functioneel, in zijn structuur, het heeft een maximum aan ruimtes, terwijl je geniet van de essentie als thuis. Het overdekte terras biedt prachtige sterrenavonden.
Dit superieure kwaliteitsassortiment, geplaatst op een prachtige locatie, garandeert u meer ruimte in een trendy en luxe interieur. De lay-out van de Premium stelt u in staat om een andere ervaring te beleven. De aanvullende apparatuur: de vaatwasser, de stofzuiger en de magnetrongrill, vergemakkelijken uw verblijf.
Een onvergetelijke vakantie in een prestigieuze stacaravan. De woonkamer met een luchtige en moderne inrichting geeft de voorkeur aan de ontsnapping tijdens uw verblijf. De woonkamer / tv is omgebouwd tot een kookeiland uitgerust en functioneel. Wifi-pakket aangeboden. De omvang van de plot stelt u in staat momenten van absoluut welzijn te bieden in de privé-jacuzzi.
VIP
Het assortiment is gegarandeerd met VIP, met de opgemaakte bedden bij aankomst en de eindschoonmaak, om nog maar te zwijgen over het huis van de kit.
Een alternatief voor de tent of stacaravan: een atypisch bereik in pure staat. In de buurt van de vijver of in het midden van het dennenbos, zullen onze accommodaties u vullen met hun originaliteit. Moeilijk, gedeeltelijk canvas of op palen, u zult een verrassend verblijf doorbrengen.

Back to Top

Brochure

brochure du camping

Brochure campings CAPA

Brochure campings CAPA

Plan du camping

plan du camping

Conditions de réservations

camping domaine Inly conditions reservations