Avondjes

Spektakels en avonden

Voor elk wat wils
Zowel in het laag- als in het hoogseizoen organiseert het team van Domaine d’Inly voorstellingen, activiteiten, spelletjes enz.
Concerten, goochelaars, circusvoorstellingen, dansavondjes.. u zult verrast staan van ons zeer diverse programma! We treffen elkaar in de bar / restaurant voor de mooiste, gezellige avondjes samen!

PROGRAMMA VOORSTELLINGEN EN CONCERTEN IN : even geduld aub..

NIEUW: Kiez uw platz, selectioneer de optie als u reserveert

Photos


Le spectacle des animateurs Parodie le Roi Lion Show de l'Animation Scène cinéma Julien fait sa comédie les gendarmes à Inly Spectacle des animateurs Les animateurs font leur show En garde ! Cabaret déguisement militaire Le Hollywoodshow Animatrice en Marilyn Monroe Chorégraphie des anims Les animateurs dansent Les animatrices en robes blanches Numéro de danse L'équipe d'animation en spectacle Animateurs les mains en l'air Staff animation pendant la représentation Les animatrices pendant le Music hall Animatrice pendant le cabaret show Ballet Hollywood Des soirées incontournables Hollywood show Divertissement du soir au camping d'Inly Deguisements zombies, spectacle des animateurs Evenement festif Animations du soir Equipe Animation Scène salle de spectacle Soirée dansante Spectacle du soir Danse des animateurs Soirée spectacle des animateurs
Het huurassortiment Confort biedt een nette en warme inrichting om vriendelijke momenten met het gezin te delen. Functioneel, in zijn structuur, het heeft een maximum aan ruimtes, terwijl je geniet van de essentie als thuis. Het overdekte terras biedt prachtige sterrenavonden.
Dit superieure kwaliteitsassortiment, geplaatst op een prachtige locatie, garandeert u meer ruimte in een trendy en luxe interieur. De lay-out van de Premium stelt u in staat om een andere ervaring te beleven. De aanvullende apparatuur: de vaatwasser, de stofzuiger en de magnetrongrill, vergemakkelijken uw verblijf.
Een onvergetelijke vakantie in een prestigieuze stacaravan. De woonkamer met een luchtige en moderne inrichting geeft de voorkeur aan de ontsnapping tijdens uw verblijf. De woonkamer / tv is omgebouwd tot een kookeiland uitgerust en functioneel. Wifi-pakket aangeboden. De omvang van de plot stelt u in staat momenten van absoluut welzijn te bieden in de privé-jacuzzi.
VIP
Het assortiment is gegarandeerd met VIP, met de opgemaakte bedden bij aankomst en de eindschoonmaak, om nog maar te zwijgen over het huis van de kit.
Een alternatief voor de tent of stacaravan: een atypisch bereik in pure staat. In de buurt van de vijver of in het midden van het dennenbos, zullen onze accommodaties u vullen met hun originaliteit. Moeilijk, gedeeltelijk canvas of op palen, u zult een verrassend verblijf doorbrengen.

Back to Top

Brochure

brochure du camping

Brochure campings CAPA

Brochure campings CAPA

Plan du camping

plan du camping

Conditions de réservations

camping domaine Inly conditions reservations