3 - 10 jaar

Kids Club

Voor kinderen tussen 3 en 10 jaar oud


 
 
 
 
De kinderleidsters stimuleren uw kleintjes in een speelse wereld en organiseren allerlei leuke activiteiten, kinderspelletjes, schatzoeken, knutselen, dansjes leren en nog veel meer creatieve activiteiten en dingen om te ontdekken voor uw kinderen, samen met onze mascotte Capi !

IN JULI EN AUGUSTUS maandag t/m vrijdag 10-12 u. en 16-18.00 u.
Inschrijven gratis (de avond tevoren bij de club).
Maquillage {JPEG}Ponyridjes

Ponyritjes voor kinderen van 4-9 jaar.
Tagada, Régliss, Smarties en de andere poneys nemen uw kroost mee om samen de omgeving van de plas te verkennen. De ideale manier om paardrijden eens uit te proberen.

Les poneys du Domaine d'Inly {JPEG}


Speelplaatsen

Onder ouderlijke begeleiding: Speelplaatsen met glijbanen, trampolines, schommels, een springkussen...
WIJ VERTROETELEN DE KINDEREN ! Kampeerplaatsen zijn in het laagseizoen gratis voor kinderen tot 2 jaar.


NIEUW: Kiez uw platz, selectioneer de optie als u reserveert

Photos


Maquillage Les poneys du Domaine d'Inly
Het huurassortiment Confort biedt een nette en warme inrichting om vriendelijke momenten met het gezin te delen. Functioneel, in zijn structuur, het heeft een maximum aan ruimtes, terwijl je geniet van de essentie als thuis. Het overdekte terras biedt prachtige sterrenavonden.
Dit superieure kwaliteitsassortiment, geplaatst op een prachtige locatie, garandeert u meer ruimte in een trendy en luxe interieur. De lay-out van de Premium stelt u in staat om een andere ervaring te beleven. De aanvullende apparatuur: de vaatwasser, de stofzuiger en de magnetrongrill, vergemakkelijken uw verblijf.
Een onvergetelijke vakantie in een prestigieuze stacaravan. De woonkamer met een luchtige en moderne inrichting geeft de voorkeur aan de ontsnapping tijdens uw verblijf. De woonkamer / tv is omgebouwd tot een kookeiland uitgerust en functioneel. Wifi-pakket aangeboden. De omvang van de plot stelt u in staat momenten van absoluut welzijn te bieden in de privé-jacuzzi.
VIP
Het assortiment is gegarandeerd met VIP, met de opgemaakte bedden bij aankomst en de eindschoonmaak, om nog maar te zwijgen over het huis van de kit.
Een alternatief voor de tent of stacaravan: een atypisch bereik in pure staat. In de buurt van de vijver of in het midden van het dennenbos, zullen onze accommodaties u vullen met hun originaliteit. Moeilijk, gedeeltelijk canvas of op palen, u zult een verrassend verblijf doorbrengen.

Back to Top

Brochure

brochure du camping

Brochure campings CAPA

Brochure campings CAPA

Plan du camping

plan du camping

Conditions de réservations

camping domaine Inly conditions reservations