Het dorp

ONS VAKANTIEDORP

JPEG - 214 kB
Vue aérienne camping

In PENESTIN, zuid Bretagne, Morbihan, in het hart van zijn 16 hectaren groot boomrijke park, het Le Domaine d’Inly biedt u meerdere ontspannende momenten te kiezen na u wens: een wandeling rond ons vijver (visserij mogelijk), een moment van relaxing bij de Wellness-ruimte of een ogenblik rust bij de solarium van het zwempark…


Geniet van het plezier van waterspelletjes in onze 580m² groot zwemparadijs. Vermaak voor de hele familie in beide (gedekt en openlucht) verarmde zwembaden: glijbaan, solarium, bubbelbad, peuterbad…

JPEG - 182.6 kB
Vue aérienne de l’espace aquatique

JPEG - 194.1 kB
Plage de la Source
Plage de la Source

Op dit land van culturen en traditie en halverwege van de regio van Vannes/ Golfe van de Morbihan en de regio van La Baule/ Guérande, in Zuid Bretagne, de Domaine d’Inly ontvangst u op minder dan 2 km van de Atlantische Oceaan, zijn stranden en de 25km lange kust van Pénestin.


NIEUW: Kiez uw platz, selectioneer de optie als u reserveert

Photos


Vue aérienne de l'espace aquatique
Ons standaard aanbod verhuur geeft u toegang tot alle comfort die u nodig heeft voor een aangename vakantie tegen een zeer betaalbare prijs. Onze standaard accommodaties zijn niet voorzien van televisie.
Het huurassortiment Confort biedt een nette en warme inrichting om vriendelijke momenten met het gezin te delen. Functioneel, in zijn structuur, het heeft een maximum aan ruimtes, terwijl je geniet van de essentie als thuis. Het overdekte terras biedt prachtige sterrenavonden.
Dit superieure kwaliteitsassortiment, geplaatst op een prachtige locatie, garandeert u meer ruimte in een trendy en luxe interieur. De lay-out van de Premium stelt u in staat om een andere ervaring te beleven. De aanvullende apparatuur: de vaatwasser, de stofzuiger en de magnetrongrill, vergemakkelijken uw verblijf.
Een onvergetelijke vakantie in een prestigieuze stacaravan. De woonkamer met een luchtige en moderne inrichting geeft de voorkeur aan de ontsnapping tijdens uw verblijf. De woonkamer / tv is omgebouwd tot een kookeiland uitgerust en functioneel. Wifi-pakket aangeboden. De omvang van de plot stelt u in staat momenten van absoluut welzijn te bieden in de privé-jacuzzi.
VIP
Het assortiment is gegarandeerd met VIP, met de opgemaakte bedden bij aankomst en de eindschoonmaak, om nog maar te zwijgen over het huis van de kit.
Een alternatief voor de tent of stacaravan: een atypisch bereik in pure staat. In de buurt van de vijver of in het midden van het dennenbos, zullen onze accommodaties u vullen met hun originaliteit. Moeilijk, gedeeltelijk canvas of op palen, u zult een verrassend verblijf doorbrengen.
Onze camping biedt accommodatie aangepast aan mensen met beperkte mobiliteit of gehandicapten. Voor uw comfort heeft deze stacaravan grote circulatieruimtes, een volledig uitgeruste doucheruimte om aan uw behoeften te voldoen en een oprit voor gemakkelijke toegang.
PMR
Kom en ontdek onze villa van 110 m² met privé-spa voor 10 personen op 200 meter van de camping. U zult in alle rust van uw vakantie kunnen genieten, maar toch volledige toegang hebben tot de diensten en activiteiten van de camping.

Back to Top

Brochure

brochure du camping

Brochure campings CAPA

Brochure campings CAPA

Plan du camping

plan du camping

Conditions de réservations

camping domaine Inly conditions reservations