Animaties

3 t/m 10 jaar

De kinderleidsters stimuleren uw kleintjes in een speelse wereld en organiseren allerlei leuke activiteiten, kinderspelletjes, schatzoeken, knutselen, dansjes leren en nog veel meer creatieve activiteiten en dingen om te ontdekken voor uw kinderen, samen met onze mascotte Capi !
IN JULI EN AUGUSTUS maandag t/m vrijdag 10-12 u. en 16-18.00 u.
Inschrijven gratis (de avond tevoren bij de club).

Ponyritjes voor kinderen van 4-9 jaar.
Tagada, Régliss, Smarties en de andere poneys nemen uw kroost mee om samen de omgeving van de plas te verkennen. De ideale manier om paardrijden eens uit te proberen.

Speelplaatsen
Onder ouderlijke begeleiding: Speelplaatsen met glijbanen, trampolines, schommels, een springkussen...
WIJ VERTROETELEN DE KINDEREN ! Kampeerplaatsen zijn in het laagseizoen gratis voor kinderen tot 2 jaar.

11 t/m 18 jaar

TIENERCLUB
Uw tieners hebben afleiding nodig en willen nieuwe vrienden maken! De tienerclub is er voor jongeren van 11 tot 18 jaar. Samen met ons tienerteam kunnen ze meedoen aan allerlei activiteiten: Pizza-avondjes, Harlem Shake, barbecue, Wii-spellen, sporttoernooien, strandvolleybal, « berichtjesavond » (soft-dating-spel): ontmoetingen, de slappe lach en gegarandeerd coole herinneringen!

Speelzaal

Sportieve activiteiten

Sportieve activiteiten
Voor alle leeftijden en alle niveaus: ochtendgym, cardio, steps, aquagym, toernooien...

Sportfaciliteiten
Tennisbanen
De camping beschikt over een tennisbaan met de volgende openingstijden:
ochtend
middag
Volleybalveld
Multisportterrein
foto’s komen binnenkort
Pingpongtafels
AVONDJES

Voor elk wat wils
Zowel in het laag- als in het hoogseizoen organiseert het team van Domaine d’Inly voorstellingen, activiteiten, spelletjes enz.
Concerten, goochelaars, circusvoorstellingen, dansavondjes.. u zult verrast staan van ons zeer diverse programma! We treffen elkaar in de bar / restaurant voor de mooiste, gezellige avondjes samen!

PROGRAMMA VOORSTELLINGEN EN CONCERTEN IN : even geduld aub..

NIEUW: Kiez uw platz, selectioneer de optie als u reserveert
Het huurassortiment Confort biedt een nette en warme inrichting om vriendelijke momenten met het gezin te delen. Functioneel, in zijn structuur, het heeft een maximum aan ruimtes, terwijl je geniet van de essentie als thuis. Het overdekte terras biedt prachtige sterrenavonden.
Dit superieure kwaliteitsassortiment, geplaatst op een prachtige locatie, garandeert u meer ruimte in een trendy en luxe interieur. De lay-out van de Premium stelt u in staat om een andere ervaring te beleven. De aanvullende apparatuur: de vaatwasser, de stofzuiger en de magnetrongrill, vergemakkelijken uw verblijf.
Een onvergetelijke vakantie in een prestigieuze stacaravan. De woonkamer met een luchtige en moderne inrichting geeft de voorkeur aan de ontsnapping tijdens uw verblijf. De woonkamer / tv is omgebouwd tot een kookeiland uitgerust en functioneel. Wifi-pakket aangeboden. De omvang van de plot stelt u in staat momenten van absoluut welzijn te bieden in de privé-jacuzzi.
VIP
Het assortiment is gegarandeerd met VIP, met de opgemaakte bedden bij aankomst en de eindschoonmaak, om nog maar te zwijgen over het huis van de kit.
Een alternatief voor de tent of stacaravan: een atypisch bereik in pure staat. In de buurt van de vijver of in het midden van het dennenbos, zullen onze accommodaties u vullen met hun originaliteit. Moeilijk, gedeeltelijk canvas of op palen, u zult een verrassend verblijf doorbrengen.

Back to Top

Brochure

brochure du camping

Brochure campings CAPA

Brochure campings CAPA

Plan du camping

plan du camping

Conditions de réservations

camping domaine Inly conditions reservations